Ons aanbod
   

 
  Tussenvloer voor extra oppervlakte
 

Gebruik de hoogte van uw magazijn optimaal en creëer eenvoudig extra oppervlakte met een tussenvloer, ook wel bekend als een entresolvloer. Tussenvloeren zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen en kunnen precies volgens uw wensen geplaatst worden. Tussenvloeren kunnen ook in bestaande situaties worden aangebracht. U moet hierbij denken aan de overvloering van een legbordstelling of het aanbrengen van gangpaden in een bestaande palletstelling ten behoeve het orderpicken. Voor de in en verkoop van tussenvloeren kunt u terecht bij logistieke Handelsonderneming Batenburg.

 

 

 

 

 

 

 


 
  Gebruikte palletstelling
  In de magazijnbranche is het gebruik van tweedehands materialen bijna vanzelfsprekend geworden. Een gebruikte palletstelling is net zo efficiënt, net zo praktisch en vooral ook net zo veilig als een nieuwe stelling. Voor de in en verkoop van palletstellingen en beladingshulpmiddelen zoals heftrucks en reachtrucks kunt u terecht bij logistieke Handelsonderneming Batenburg.
   
 
AR palletstelling nieuw en gebruikt.
Diverse afmetingen leverbaar.
Prijzen op aanvraag.

 
Nedcon Palletstelling gebruikt.
Staanderhoogte 9600MM. Staanderdiepte 1100MM.
Prijzen op aanvraag.
 
Aanrijdbescherming uit voorraad leverbaar.
Nieuw en gebruikt.
Prijzen op aanvraag.
 
Zijgeleiding nieuw in ieder gewenste afmeting leverbaar.
Prijzen op aanvraag.
 
Delta palletstelling.
Jukken 3500MM hoog.
850MM diep.
Liggers 2700MM.
2 ton draagvermogen.
Prijzen op aanvraag
 
Palletstelling Electrolux.
Jukken 1000MM diep.
Hoogte 2200MM.
Liggers 3300MM.
Ook geschikt voor etagevloer.
Prijzen op aanvraag.
 
Liggers Delta 2700MM en Electrolux 3300MM.
 
 
   

 
  Nieuwe en gebruikte legbordstellingen
 

Legbordstellingen behoren tot een van de meest gangbare opslagsystemen. Deze eenvoudige, betrouwbare constructies bieden een stevigheid die voor vele vormen van opslag geschikt is. Ook zijn de legbordstellingen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en qua afmeting aan te passen aan het magazijn. Deze zijn bijvoorbeeld ook met wat aanpassingen te overvloeren zodat er gelijk een extra etage ontstaat. Voor de in en verkoop van legborstellingen kunt u terecht bij logistieke Handelsonderneming Batenburg.

   
 

 

 

 

 

   

 

Leveringsvoorwaarden | Copyright LHB 2011 | Laatste wijziging 02-04-2011 | Designed by Lexecute Webdesign